divendres, 25 de novembre del 2011

Presentació de la biblioteca

Aquí teniu  comentaris de l'alumnat de 1r d' ESO del nostre institut que han explicat com s'ho van passar de bé en la visita a la Biblioteca del centre.
Ara ja tenen tots un carnet per treure els documents que vulguin: llibres, pel·lícules, revistes...
L'exposició de punts de llibres està penjada al suro de l'entrada de l'institut.
Us agraïm la col·laboració i la dedicació a l'hora de dissenyar vostre punt de llibre .
  
" Vam anar a la biblioteca a l'hora de català. En arribar, les dues persones que ens van rebre ens van explicar com funcionava tot, després, ens vam van donar un punt de llibre perquè el pintéssim i vam passar una estona molt divertida.
La meva impressió va ser molt bona perquè tot estava molt coordinat, a més la Marisol i la Teresa eren molt simpàtiques."
Laura Ibañez


"La biblioteca ens va semblar gran, respecte a la nostra antiga escola. Quan hi vam anar, ens van donar un carnet perquè la poguéssim utilitzar o treure llibres en préstec. I també vam fer una activitat que consistia a pintar un punt de llibre.
A la biblioteca hi havia llibres de tot tipus, alguns per a la nostra edat, altres, per a gent més gran. Uns per entretenir-se llegint, altres per estudiar o aprendre, però a la biblioteca també hi ha ordinadors amb connexió a internet per buscar informació sobre algun tema.
La visita ens va agradar molt."
Sebastián i Arnau

"La primera vegada que vaig visitar la biblioteca de l'Institut em vaig sorprendre.,. no era gran però era espaiosa. Era una biblioteca que ho té tot; llibres infantils, juvenils, novel.les, diccionaris, enciclopèdies, revistes, ordinadors.......i també un servei de préstec, que amb el carnet de la biblioteca podies emportar-te un llibre per llegir a casa. Le bibliotecàries són molt amables i et poden resoldre qualsevol problema que hi hagi.
Els llibres eren interessants i ben ordenats, les taules grans, on podem llegir tranquil.lament un llibre ben bonic o fer els deures que no es poden acabar.
Els estudiants grans , que són els de batxillerat, poden llegir un llibre o una novel.la en un sofà.
M'ha agradat la biblioteca i molt. Encara que no llegeixo molt."
Jordi, Dong Heng

"Vam visitar la biblioteca del centre, les persones que ens van atendre ens van explicar els seu funcionament i ens van donar un carnet perquè els poguéssim utilitzar per treure llibres en préstec. Ens va agradar molt l'ambient perquè , a nosaltres,ens agrada molt llegir. Hi anem una vegada per setmana, a l'hora del pati."
Ona Segura 
 
"Vam anar a visitar la biblioteca del nostre centre. Ens van explicar les normes per a fer-la servir, l'horari els tipus de llibres que hi ha ....
Ens van donar un carnet amb el nostre nom i cognom per si volíem treure llibres de préstec.
Per acabar vam pintar un punt de llibre que està exposat al suro de l'entrada del centre.
Va estar molt bé, ens va agradar molt i va ser molt divertit."
Uniq




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada