diumenge, 15 d’abril del 2012

Diada de St Jordi a l'institut


Un altre St Jordi està a punt d'arribar. És un dels dies primaverals que desitgem que llueixi el sol per poder passejar pels carrers i els barris de la ciutat. Tot és ple de roses i llibres.  Per triar i remenar. Trobareu les darreres novetats, els llibres premiats, els més venuts i els oblidats, les edicions que repeteixen... No us perdeu les activitats que ofereix el vostre entorn!

Si no sabeu què és un muralmob, consulteu aquest projecte que es durà a terme la tarda del 23
http://www.muralmobllengua.cat

A l'institut, des de la BIBLIOTECA tenim preparades dues activitats:
  • La primera és la segona part del club de lectura de còmic. Ens reunirem el dijous 19 d'abril , a les 9.30h amb els lectors de l'escola Jovellanos i la conductora del club, la Maite Roldán.
  • La segona és per a tothom:  UN INTERCANVI DE LLIBRES EL MATEIX DILLUNS 23 D'ABRIL.    Porteu llibres en bon estat durant aquesta setmana a la biblioteca i us lliurarem un val per poder triar el dia 23 el títol que vulgueu en una paradeta que muntarem davant la cafeteria, a l'hora de l'esbarjo, abans del festival que estem preparant.         

També us recomanem una pàgina web que està confeccionant un llistat de llibres que ens van convertir en lectors . Podeu entrar-hi i votar, tot explicant quin llibre us va fer entrar en el món de la lectura.
www.quellegeixes.cat

 Us desitgem que trobeu el vostre llibre o llibres , que regaleu i que us regalin més d'una rosa i aprofiteu per fer molts petons, ja que és la diada de l'amor !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada