diumenge, 10 de juny del 2012

El secret del meu turbant


Història real colpidora, corprenedora i de pel.lícula . La Nàdia és  una dona que viu a Catalunya, però que va patir una guerra a l'Afganistan -el seu país natal- , i va saber sobreviure amb valentia en un règim talibà. 

Un llibre narrat per Agnès Rotger que retrata l'aventura d'aquesta  " heroïna del s. XXI "  -així és com la veureu després de conèixer la seva vida fins als 25 anys.
La lluita diària i la imaginació apareixen des dels primers capítols, i també la solidaritat familiar. La Nàdia es vesteix d'home per poder treballar al seu país. Us n'imagineu els entrebancs?Doncs, aquesta realitat viscuda en tots els sentits és un relat molt interessant.

No us perdeu l'entrevista a Catalunya Ràdio que li van fer a  http://www.youtube.com/watch?v=hH447s2dlo4  
A més al programa  matinal de TV3, tant l'escriptora com la protagonista comenten la felicitat que els va produir rebre el premi literari Prudenci Bertrana 2010  http://www.tv3.cat/videos/3213190/El-secret-del-meu-turbant-premi-Prudenci-Bertrana-2010

En aquests temps de desil.lusió que molts joves i adults pateixen , aquesta realitat dramàtica amb un final feliç i esperançador et fa veure que  un altre món és possible i que el canvi depèn sempre de nosaltres mateixos, des de la nostra pròpia quotidianeïtat.

Us recomano molt aquest llibre. Us hi enganxareu des de l'inici !



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada